Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda

Det fula i ett liv
Knackar på insidan av skallbenet

Önskar fly
Önskar tystnad

Slippa de tysta skriken

De av vanmakt

De du

Skapat mamma

De du hämtar din energi ifrån

Du vill att saker och ting
Ska vara på ditt sätt

Att jag ska agera och vara så som du vill

Att jag ska orka när du vill

Har dragit mig undan dig

Vill inte ha dig i mitt liv
Jag kan inte

Då går jag under






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-23 15:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag tror på dig. Hon tycks vara okänslig för vad du upplever och känner. Heja dig !
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish