Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för inte få brännmärken klokuggla skriver korta stunder


lätt duggregn

avslutade dagen
kyligt men sol
planterade krukan med penseer
hade hämtat från vännens
trädgård blåsippor
minns henne då jag ser
de blommar
och såg nu små knoppar
började stiga upp
luckrade jorden
det akuta mot gatan
koltrasten sjunger på taket
makan har börjat
sin första kull
skulle flytta fram
möblerna som står
under tak då vinter
hon och jag blev
lika skrämda
vi nästan krockade




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP