Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snart...


Hoppas värmen når Dig

Det känns kallt
Vintern är kvar
Blåsning
Snö och kyla

Men med ett
täcke som täcker
går det att bli varm.
Helt och hållet.

Jag vet
Du vet
Hoppas värmen
når oss...




Fri vers (Fri form) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-24 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP