Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riktigt nöjd

morgonen har rullat på
väloljade hjul
håller tummarna
inget gruskorn allt stjälper

sommardäcken ska arbeta
storköpet nästa
lunchtid börjar det
rivningen av klättertornet
det är över 2 meter fäst i en krok i taket
har lejt kloklipperskan
vi behöver vara två för att klara det
grubblar ännu över
hästen som satte upp det
den nya lättare mindre
kommer på tisdag väger 22 kg
posten är rädd om sin personal
och lämnar paketet vid tomtgränsen
tappade hakan först men de
levererar mycket varje dag
lejonet köpt likadan såg det och var såld
hon öppnade paketet
utomhus och bar in allt i bitar
tänker göra likadant

godmorgon klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-24 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP