Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TrollTörnTrappan hade lite funderingar angående mitt bidrag ... här kommer svaret!


Stafett dublett

Jag fick orden, ögon, länge och låtsas av Gunwale

Länge såg hennes ögon
endast falskhet och svek.
Sedan började hon,
utan att låtsas,
fylla sitt liv
med glädje och lek




Bunden vers av Cikoria Blå VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-24 10:01



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Fin. Och tänkvärd.
Man får välja vad man lägger fokus på.
2024-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Livet överraskar - när det e som bäst! KRAM!
2024-03-26

    Lena Söderkvist VIP
Ibland behövs bara en kick i rätt riktning. Jättefint.
2024-03-25

  TrollTörnTrappan VIP
Så kan det också gå till. Alla drar åt olika håll i sina illusioner. Blev lika bra denna.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP