Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är bara oss själva


tittar inte ner får svindel
då vi på stegen står
och sträcker oss på tå
för våra drömmar nå

nog är det så för alla som kämpar
för sin rätt att ha en röst
och vara människa
där de udda får andas genom sugrör
gömda under en golvtilja

kan det vara så Terapisoffan är till
för de blinda som går sovande
och inte ser alla värdefulla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-24 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP