Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsets Tecken – En Livets Seger



Ett glödande hat som livet dödar,
Inga blommor av kärlek överlever.
Endast Kristus , döden han besegrar.

Efter tre dagars universums dramatik,
Nu stundar finalen , storslagen och mäktig.

Uppståndelsens gryning , graven står tom.
Blommorna har vissnat, som varit i full blom.

Korset är övergivet , spikarna kvar.
Livet har triumferat , en evig vår.

Vilken uppståndelse , vilken upprättelse.
Herren lever!




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-31 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP