Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det blommornas dag för kristna och katoliker.

Katyusha
Blommade äppelträd och päronträd
Dimmorna steg upp över floden
Katyusha kom ut till stranden
Till den höga branta stranden

Hon kom ut och sjöng sin sång
Om den grå örnen på steppen
Om den som hon älskade
Om den vars brev hon bevarade

Åh, du sång, flickans sång
Flyg efter den klara solen
Och hälsa till soldaten långt vid gränsen
Att Katyusha skickar sina hälsningar

Låt honom minnas den enkla flickan
Låt honom höra hur hon sjunger
Låt honom skydda sitt kära hemland
Och Katyusha kärlek ska han bevara

Blommade äppelträd och päronträd
Dimmorna steg upp över floden
Katyusha kom ut till stranden
Till den höga branta stranden


https://www.facebook.com/businessiljubuv/videos/1629949590425764

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-24 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP