Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst, stilla, väntan

Ring.Ring.Ring.Ring.Ring.
Skriv.Skriv.Skriv.Skriv.Skriv.Skriv.Skriv.
Hjärtat saknar dig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-24 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP