Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Hej faderalla
hej på er alla
som i djupet far ner
då syns vi inte mer




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-25 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP