Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Alkoholens bojor av ULJO


Alkoholisten

Alkoholen är ett problem
för att själv ta mig ut är jag för klen

Vad jag kan förstå
behöver jag all den hjälp jag kan få

Men jag måste ta mitt eget beslut
nu jäklar skall spriten ut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-18 13:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa man måste nog komma fram till beslutet själv. Men bra att det finns hjälp att få så man kanske finner styrkan att sluta.
2024-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Ja, det är inom den det börjar.
2024-04-19

  Marita Ohlquist VIP
En insikt som kan förändra livet.
2024-04-19

    Lena Staaf VIP
Det är så starka krafter att bemästra för den som fastnat. Ofta en livslång kamp.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP