Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Schwartz theory of basic values"


Om tillväxt

Motsatsen till tillväxt
Är självbevarande.
Då är det inte så märkligt
När vi dyrkar oändlig tillväxt
Och sjunger dess psalmer
Och målar den kapitalistiska avbilden

Att vi tappar oss själva på vägen.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-25 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd