Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skomakarhumor


Skomakare bliv vid din läst
fortsätt pligga skor
det kan du bäst ?

varför inte pröva något annat
gå inte i samma fotspår
se borta över tunet
hur solen reder ut sitt hår
nog är det rent förbannat
om du satsar bara på en häst
även de rödbrokiga springa
lika bra som en häst




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP