Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har mycket på schemat dessa dagar :)


våra minnen


Det är de ljusa klokuggla
som får oss vakna varje dag
då haggtornshäcken krokar
sig fast i varje komma
kommer ihåg oförståndet läste många
enbart doppade tån
i det grumliga vattnet

Alltför många trådar knyter samman
Research viktig göra
då isarna alltför osäkra
det tar miljoner år före de bärkraftiga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-29 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP