Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min scenografi

Scenografi på filmduken handlar mest om att plocka bort.
Kör min egen scenografi:
hår- upptill,
muskel-spänst
framtid,
föräldrar,
förhoppningar,
och dans.
Det enda som tycks läggas till är acceptans.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-26 05:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att vara på livets scen.
2024-03-27

    Sefarge VIP
Intressant scen-framställan av
den mänskliga Föreställnings
-världen?
;)

2024-03-26

  Respons VIP
Ett recept för det goda livet?
2024-03-26

  KYREUS of Sweden
Vilken musical !
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP