Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och Smärta [4]

 

 

Ensam i helvete

 

Jag låg i sängen

Situationen var riktig dålig

Och jag kände bokstavligt hjärta sjunka i smärta
Och där var en darrande ångest ensamhet

Som jag var i helvete och jag var den enda person i ett darrande helvete




Fri vers (Prosapoesi) av Page Goldenboy VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-26 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP