Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bara en dröm, drömde jag att jag drömde, etc.


VINTER. DAGBOK 1

Att förstå mina drömmar i dom är en livlina
Det bar den frusna marken upp till munnen
Och bar mig åt som en utforskare i matrix
När jag förstod att jag drömde de hela
Och att jag inte kan argumenterar med
Att jag sov
Då klickar det till

Som det gjorde natt och natt igen.

Som att vakna men man sover fortfarande
Om och om och om igen, uh
Häva sig upp ur sidoläge
Gång på gång
Tills man slutar försöka
Då klickar det till

26 mars 2024









Fri vers av Peacher
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-26 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR vintern!
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Peacher
Peacher