Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår, på bokcirkeln, fick vi skriva en kort dikt med 11 ord på väldigt kort tid.


Elving



Blått
är min älsklingsfärg, men ibland
hatar jag mina jeans -
BLIXTLÅSET!




Bunden vers av Cikoria Blå VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-26 15:36



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Haha! Byt till jeggings så slipper du förknippa din favoritfärg med krångel :)
2024-04-01

    Lena Söderkvist VIP
Samma här. Liksom vissa cykelkedjor., som är alltför lätta att fastna i.
2024-03-27

  Respons VIP
Bra knorr på slutet!
2024-03-26

  Koppartråd
Relaterar! Blixtlås är roten till all ondska!
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP