Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur laddad eller skarp känner du dig vara? Och hur laddad eller skarp är du inför tävlingar där ett deltagande ju ofta känns som själva målet? Eftersom så många som deltar inte kan räkna med att komma först men inte heller sist.


Tro och tvivel






Torkel har bestämt
sig för att
vara fortsatt obeslutsam.

Moa är mera
tveksam till att
vara just tveksam.

En kan ju
undra hur någon
kan gå säker.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-26 22:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Man (en) går säkert aldrig säker!
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP