Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


andra

 

 

 

sidan

okänd massa

töcken, kanske

 

också visshet

under yta

av det vi bygger

 

liv att vilja

leva utrymt

och dagen som väntar

 

oavslutad




Fri vers av in effigie VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-27 04:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
väntade & oväntade ....förväntningar
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP