Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om oss om att vi alla har ett värde och att vi bör älska oss själva.


Våga Vara Någon


Våga vara viktig ,
för dig egen skull

Våga vara vacker ,
för ditt inre sköna

Våga vara värdefull ,
för ditt unika värde

Det ordnar sig , du är viktig! Kram




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande och omtänksamt.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP