Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lösenord yrkesutbildning

Lite mumlande inombords.
Under loppet av minuter har jag tjänat 50 kronor,
min far visar upp webbplatsen som rensar i texter.
Det är i det gränslandet jag kommer stuvas in.

Nu. Och sen.

Det finns många yrkesutbildningar, men!
Jag kan inte stånga ett lejon, därför att hornen saknas.
Metaforiskt, ja men inte om man pratar om djurarten!

Så för summeringen, jag är en ateist som är ett djur,
som kommer behöva välja väg i livet, ungefär just nu.

Någonting som en uppenbarelse borde infinna sig,
för att från och med nu, hitta ut.







Fri vers av Peacher
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peacher
Peacher