Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så mångA tragedier


så många melodier i svart och vitt
spelas av Orphei drängar
om jag kunde klippa mitt hjärta i strimlor
gjorde jag det
och varje skärva landade i sörjande bröst
till läkedom och tröst
visst finns mycket tragiskt meddelas varje dag
över vårt blödande klot
ändå finns hoppet då våren
sitter i en solig backe
med utslaget hår

ha en underbar dag kloka uggla
kan inte göra det minsta utan trampa
i rabatten
varför kan inte människor
vara vänner utan baktanke?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-27 10:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt otroligt de inte lär sig
om det finns ett korn sanning i det som skrives hade det varit ok
men korthus faller vid minsta pust

somnar om
natti
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP