Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påverkad

 

ibland sköljer känslan över 

likt en längtansvåg 

från hjärnan ner i mitt kön 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-27 14:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Smart skaldat om en sinnlig känsla.
2024-04-05

    Sefarge VIP
Jaa under-livet
lever sitt eget
över-liv som
för-ståndet
Ej alltid rår
på att det
bemästra?
;)

2024-03-28

    zwitch VIP
Är det inte förunderligt?
2024-03-27

  animan VIP
En skön känsla!
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP