Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


överjordiskt klokuggla

allt förberett omplantera
paprikor och sådden
förberett en hink jord
tvättat krukor och fat
som väl är de inte många
en del ska bara matas
fler av vännens
amaryllisar ska blomma
de som har
ska omplanteras
i oktober
Då kommer det
blomma överallt
lagom till jul




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP