Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för du läser klokuggla


utsträckt på min divan


unnar kroppen vila
stickat avig och rät
före kvällen har
den gått tusen fjät
Efter badet ikväll
somnar kroppen
och knoppen
till kvällen säll




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP