Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påsksnusket är omgärdat med vidskepelse och ockultism. Sådant som Gud HATAR.


PÅSKSLUSKAR

Påsksluskar drar runt

och pratar en massa strunt

Fast i en tradition

sitter alla dessa hjon

Påsksluskar drar omkring

Begriper ingenting

Tror på resor med kvast

istället för resor med Ving

 

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-27 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP