Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retorik - Sån Tragik!

Allt ska vara så vackert
Alla ord är som sockerlag
Ord som inte ska menas
Eller smältas överlag.

Retorik har blivit ett hantverk
Det har hamrats till perfektion
Sköra stråk av politisk korrekthet
Lynchmobbens bataljon.

Men tungan vässar stål
Dessa svärd är ordens pina
Och när det formella bränns på bål
Ger det plats åt allt det fina.




Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 56 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-27 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns massor av böcker om borde brännas.
Inte minst böcker om häxkonst samt all pornografi.
2024-04-10

    Eszter Bartholdsson
Eller smältas överlag... Vi glömmer vad som gömmer sig under, bakom orden.
2024-04-09

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
skickliga rim!
låter som om
den kunde
sjungas / spelas
2024-03-28

  SatansSon VIP
bra rimmat
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd