Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Letter to my dear friend.

I en värld där ärlighet är vårt bröd,
där färdigheter väger mer än guld.
Som barn lärde vi oss att drömma stort,
men att växa upp kan göra världen kall och hård.

Vi tappar magin som får andra att se,
den kraft som en gång fick dem att tro på dig.
Någon där uppe, med planer så stora,
ordnar för oss, men fredagen är hans flora.

Vi trodde våra händer kunde nå så högt,
slå rekord i spelet där änglarna flög.
Nu söker vi mildhet i månens sken,
när skuggorna bleknar, och vi blir ren.

Vid min födelse, fortsatte världen sin dans,
Guds söner föds, ger det vanliga en chans.

Och här är ett brev till en beundrare:

Kära vän,

Ditt stöd lyser starkare än stjärnorna i nattens himmel.
Varje ord du delar, varje tro på mig, ger styrka till mina vingar.
I en värld som ibland kan kännas kall och avlägsen,
är det din tro som håller mina drömmar varma och nära.

Tack för att du tror, för att du finns där,
i både solsken och storm.
Dina ord är min fyr, som leder mig genom mörkret,
och för det är jag evigt tacksam.

Med värme och ljus,
[Diana]

***

In a world where honesty is our bread, where skills are worth more than gold. As children we were taught to dream big, but growing up can make the world cold and hard. We lose the magic that makes others see, the power that once made them believe in you. Someone up there, with plans so big, arranges for us, but Friday is his flora. We thought our hands could reach so high, beat the record in the game where the angels flew. Now we seek gentleness in the moonlight, when the shadows fade, and we become pure. At my birth, the world continued its dance, Sons of God are born, give the ordinary a chance. And here is a letter to an admirer: Dear friend, Your support shines brighter than the stars in the night sky. Every word you share, every belief in me, gives strength to my wings. In a world that can sometimes feel cold and distant, is it your faith that keeps my dreams warm and close. Thank you for believing, for being there, in both sunshine and storm. Your words are my beacon, guiding me through the darkness, and for that I am eternally grateful.

With warmth and light, [Diana]

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-27 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP