Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket

den familjen som ger
så mycket till andra
inte bara livsglädje
de bär sin smärta
lever varje andetag

klockan 14 träffas
Alla medlemmar som kan
i lokalen
har med en påse
till svärdottern
med de stora fötterna
grävde inte guld i USA
men fann sockorna
lovade bort
känns varmt dela med sig
den som sträckt ut sin hand
Då den behövdes
tydligt stor folksamling
Då de samlas och firar påsk
barn och barnbarn

de gömmer ägg :))






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-28 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP