Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Inre Raseri Rasar



Ilskan håller i sig
Svårt att sätta ord
Svänger i humöret
Lägger för att sova
Allmänt onöjd
Suckar , suckar , suckar
Pustarna hjälper
Andas lite djupare
Håller andan
Ilskan släpper lite

Morgonkaffet smakar bra.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-28 09:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det blir än en gång att
ta för sig ...... !
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP