Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
händelselöst klokuggla ?


stod på händerna



blev så sprillans glad
lyckades få in varje bit
från den gamla klätterställningen
i bilen
soptippen stänger
kl 16 idag hinner dit idag
vilken morgon
tömt tvättmaskin
varit till posten
tvättat stolsdynan
i uterummet
en skurk hade markerat
den som sin
glöm det... nu ligger stolarna
på sidan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-28 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP