Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk ändå klokuggla



det som gårdagen skrev och förutsade
stämmer än
det finns de som säger
bättre stämma i bäcken än i ån
lätt att säga då oförståndet ingen aning hade
det var bäcken som talade..

ursäkta klokuggla har springnota idag


kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-28 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP