Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antikrundan

betydligt mer intressant
än griniga sidor
kan inte göra något
åt båten vi sitter i
utom skjuta den i sank
fast det fägnar mig mer
att vara en sten i skon
det gjuter lite olja på såren
vid tanke på åren
och vad vi måst stå ut med




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-28 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP