Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser på världen med ett undrande barns ögon.

I ett hav av tankar flyter vi dag för dag,
Ljus och skugga, i oss smälter de.
Det vi väljer att se definierar oss som,
Och i dissonans eller harmoni väcker de oss.

När världen lider, en tung börda,
Vår vibration håller sakta på att vissna bort.
Men om det är en semester, varje natt,
Energin i oss ökar kraftigt.

Det finns ingen magi, ingen mystik inblandad,
Det är enkel fysik, med oskrivna lagar.
Tanken är kraft, som leder oss till eld,
Eller så ger det oss frid, i gråa dagar.

Så se med ett barns ögon,
Världen är en karneval, full av färg.
Varje ögonblick, för att leva det lugnt,
Och att finna glädje i var och en.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-28 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP