Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS från Himlen

I 18 år har jag
Då och då öppnat
Appen för meddelanden
Och hoppats på ett
Sms från dig morfar
Bara ifall att det råkar
Finnas mobiltäckning uppe
I himlen.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-29 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd