Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Positivt tänkande är av SATAN. Det är en metod med vilken han vill invilla människorna att de klarar livet utan Gud.


DE SJUKLIGT, TVÅNGSMÄSSIGT POSITIVA

De sjukligt, tvångsmässigt positiva

biter ihop och sätter sig att skriva

"Livet är en fest och allt är så bra"

Men är det så EGENTLIGEN?

ÄR livet ett "Hurra!"?

 

Jag tillåter mig att tvivla

ty alla måste någon gång förtvivla

Alla ni förljuget positiva:

Dumpa new age i närmaste driva!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-03-29 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP