Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LAGEN OM HETS MOT FOLKGRUPP

Lagen om hets mot folkgrupp

gäller väl även här!

Detta är ingalunda

en isolerad sfär

Inte en stat i staten

där allting är okej

Bojkotta judehatet!

Det var allt

Tack för mig!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-29 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP