Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kuratorn: Berätta lite om dig själv.


Såatte ...

Jag är förbluffande mångsisig, kreativ och intressant. Min medkänsla är äkta och långvarig och jag charmar alltid min omgivning som en efterlängtad, varm försommardag. Världsvan, talangfull, allmänbildad och vältalig, känner jag ibland medlidande med dem som inte lyser lika starkt. När jag fattat tycke för en kvinna, är de övervägande känslorna ömhet och beskyddarinstinkt. Jag ser oförskämt bra ut för min ålder, klär mig modernt, oftast i varma färger och drar mig inte för att tilltala främlingar med ett brett leende. Allmänbildad och spirituell inresserar jag mina åhörare. Jag framför mina åsikter och insikter med engagerad emfas och underbygger mina teser med fakta och många exempel från egna erfarenheter och iakttagelser.

Efter några minuters sökande på nätet är jag numera också informerad om att min personlighet har starkt narcissistiska drag ...




Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP