Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLÅR ÅT ALLA HÅLL

Nu brinner det i knutarna

Jag slår åt alla håll

Då spelar inte längre

syrénbersån nån roll

Där pladdras det och sladdras det

om trivialiteter

Men jag har inte tid med några

oväsentligheter

 

"Det vaaaaar så trevligt innan

Larz Gustafsson kom hit!"

Det tycker väldigt många

av släktet hypokrit

Men jag tar ingen hänsyn

till skockens kverulans

Det brinner HÄR

Då drar jag INTE någon annanstans!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-29 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP