Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllningstext till våren

 

 

Satt på altantrappan
och betraktade trädgården

såg bra ogräs
och fjolårslöv som samlats i högar

hade tänkt att gå in och stänga dörren

då såg jag små gröna blad
som spräckt sina höljen

knoppar på klätterhortensian
en geting som flög förbi
fjärilar som dansade i vinden

satt kvar en stund
och kände vårsolen smeka min hud




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-03-29 09:36



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du skildrar en vacker vår,
men vart tog den vägen?
2024-04-02

  BenGust VIP
Tänk så avlångt landet är.
25 cm nysnö för norrbottningar
under påsk
och barmark i Laholm.
2024-04-01

    Askanden
-såg bra ogräs

ska det kanske vara bAra ogräs?

gillar det så här, bra ogräs.

la primavera feeling som ansätter och gör allting fint det mindre bra inkluderat
2024-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
Så bra du tar dig tid att se alla dessa små vårliga tecken som knoppar, kvirrar, slingrar och spricker ut!
2024-03-30

  Respons VIP
En stund för njutning och glädje sim du fångar fint!
2024-03-30

  Mats Edin VIP
Underbart skrivet
2024-03-30

  Susen VIP
Så fint du målar fram vårens bilder.
2024-03-29

  Maria Sundelin VIP
Låter bra. Här vräker det ner snö
Kramar
2024-03-29

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, det är något av det bästa
med våren, när den börjar
visa sig så som i dina klara
väl skrivna bilder.
2024-03-29

  överlevaren VIP
Allt dött får liv igen….en härlig tid till mötes!
2024-03-29

  Kungskobran VIP
Så härligt, man måste vara lite uppmärksam
2024-03-29

  Leif Daniel Isaksson VIP
skön känsla
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP