Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskgummor

 

 

från hus till hus de går

påskgummorna de små

de proviant måste ha 

till sitt Blåkulla fara

 

högt de flyger i skyn

det är en sällsam syn

nä, jag skojar bara

de inte långt vill fara

 

det är en tradition så fin

inte ett hår av Hin

nä, snälla är de gummorna små

det kan man ju förstå

 

att godis lockar att få

både stora och små

lyckliga de går hem

var och en av dem

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-29 10:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Bara bra om dom inte kommer, då får man äta allt godis själv haha. Ingen har dykt upp än iaf.
2024-03-30

  Susen VIP
Här fångar du glädjen med påskgodis. Fint rimmad
2024-03-29

  överlevaren VIP
Ja en kul tradition!
2024-03-29

  Kungskobran VIP
Det verkar som Hallowen tagit över
inte en skymt av påskkärringar i år
2024-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Dom är gulliga när dom räcker fram korgen och frågar om dom lite godis kan få.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP