Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmiddag klokuggla<3


dagg

blomman bestänkt av dagg
låter det rinna av bladen
för inte förpesta hela dagen
varför ser inte alla hur viktig
varje varelse är
oavsett vad den är

då knackade hon på dörren
sträckte fram en bukett tulpaner
de lyser upp dagen
än blommar inte garden
snödroppar krokus
bland de första som tittar upp






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-29 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP