Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livgivande droppar klokuggla



vad vore vi utan livgivande vatten
spruckna krus
där livet sipprar ut

stänker droppar över skruden
för vi ska överleva
framtidens osäker för många
där fienden lurar på sitt pass
skottsalvor avfyra
krigets ande dem styra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-29 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP