Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodin tänkaren


har funnit en del har förmåga
be om förlåt med fingrarna bakom ryggen
andra ömtåliga
det ligger i sakens natur skrivande
kan beröra eller förgöra
förhoppningen kunskaper vi fått
bättre än bli kastad på tippen
av en medpassagerare
lågvattenmärket passerades long time ago
Grimwalker nyttjar Peter Parkers uppfinning
"statistiken"
varför beklagen och jämren eder ?

en annan tacksam för hans stödjande hand
i ryggen varenda dag, utan den hade jag
blivit mentalpatient. Och det vore ingen spökskrivare värd.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-29 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP