Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR EN TID SOM DENNA

För en tid som denna

fanns det broar att bränna

För en tid som denna

fanns det känslor att känna

Uppgörelser, uppbrott

för en tid som den här

Utan sådant finns det

ingen tro som bär

 

För en tid som denna

i ett land som det här

För en tid som denna

bär vi Guds atmosfär

inombords, i hjärtan

som är född på nytt

För en tid som denna

har en annan tid flytt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-03-29 13:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt!
Fantastisk kommentar!
Tusen tack!
2024-03-29

  Vindsvala VIP
I uppbrottets tid finns ingen återvändo. Den som ser sig tillbaka tappar snart fotfästet och vänder om.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP