Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


sjörövarlasse

gjorde ett kap
hängde upp biholkarna
fick igång pumpen
fyndade luftlök i växthuset
fyllde på vatten i dammen
det mulna vädret brydde sig inte
vände bort blicken
och öppnade kranen
människan som sniglat sig fram
ökade farten
regnet slog smånubb i dörren
när den stängdes




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-29 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP