Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor på ett bord




En bieffekt

En rest

I alla hem

Ett måste

Jag hatar det

De bara kommer

&

blir till

”Bildas” från något gott

I koja eller slott

Ingen kommer undan

Det där oundvikliga

SMULOR PÅ ETT BORD






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 17:52



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Dir dadir dadir.
2024-03-30

  BenGust VIP
Om man vill gå på djupet kan man ser
smulor som delar av tid som passerat.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP