Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur makt används


Straff

Bestraffningr kan finnas utan att det handlar om aga.
Man kan förbjudas att åka någonstans.
Man kan bli utsatt fär okvädingsord
Den som makten har använder alladessa metoder
för bestraffning.
Resutatet blir förtryck




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-29 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP