Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Solen strålar

Solen strålar

Idag blir det en lång promenad i skogens grönska med
alla ljud omkring sig.
Där vill jag sitta på min egen speciella plats och känna mig som "dr frej".

Alla frågor bejakas på rätt sätt,
så kluriga som möjligt , det får inte vara för lätt.

Skrattar gott åt alla varelser i skogens vrå,
nu förvandlas eran egen färg till grå grå. .

Jag njuter i mitt eget hörn,
tills den goaste kommer fram som heter herr Björn.

Nu är jag i mitt esse. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 08:08



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Jag känner skogsdoften :-)
2024-03-31

  stormengudrun VIP
Härligt att du verkar vara på "banan" igen:-) Hoppas du får en fin skogstur!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP